Azucena Vázquez Gutiérrez - cofundadora

 

Em dic Azu i em dedico a l'educació, havent cursat una Diplomatura en Educació Infantil, una Llicenciatura en Humanitats i un Màster en Educació i TIC.

He impartit classes en diferents nivells (Infantil, Primària, Secundària i Formació d'Adults) i sóc formadora de formadors en TICC en diverses institucions educatives.

També he estat formadora de programes de desenvolupament de les competències TIC (per exemple, a la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya) i dissenyadora de cursos i projectes relacionats amb l'educació, les TICC i l'e-learning.

Sóc membre fundadora de TransEducaMundi, una associació que es dedica a l'assessorament i el disseny tecnopedagògics, i coordinadora de FEMTICC. Dones actives i TICC. També col·laboro amb AulaMèdia, col·lectiu que, com els dos anteriors, forma part de La Xarxa d'Educació en Comunicació.

Si voleu saber una mica més de mi, podeu consultar el meu bloc, el meu currículum en línia, el meu entorn virtual d'aprenentatge col·laboratiu o la meva pàgina personal.

 

Entrevista a Azucena Vázquez Gutiérrez

Transcripció de l'entrevista

 

TransEducaMundi

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Strict