Maties Segura - col·laborador

 

Sóc llicenciat en comunicació audiovisual. Compagino el meu treball de professor interí (en l'especialitat d'imatge i so) amb el de guionista i realitzador de produccions audiovisuals, sempre obert a conjugar-hi diferents tipus de creacions i experiències comunicatives. Tant dintre com fora l'aula, m'apassiona el món dels mitjans de comunicació i de les noves tecnologies des de la perspectiva unificadora entre educació, art i política, que tant pot ajudar-nos a desenvolupar les nostres capacitats expressives i comunicatives com a tenir un esperit crític, lliure i creatiu.

Treballo tots els aspectes de l'audiovisual, des del guió a la realització, l'edició i la postproducció de vídeo. He dirigit i escrit diversos curtmetratges cinematogràfics, però darrerament m'estic centrant més en el camp documental, gènere que he tocat realitzant un parell de pel·lícules. M'agrada molt tot el que es refereix a l'alfabetització audiovisual, la crítica dels mitjans de comunicació i la reapropiació dels mitjans i de les noves tecnologies per a comunicar-nos i contar les històries que vulguem.

Tinc la Suficiència Investigadora (i el Diploma d'Estudis Avançats) del programa de Comunicació Social de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i aviat començaré un Màster en Gestió de Continguts Digitals per la UB i la UPF. Vull seguir aprenent com les noves possibilitats multimèdia, hipertextuals i cooperatives (wikis, SGC, televisió interactiva...) poden aplicar-se en les pràctiques informatives i comunicatives quotidianes.

 

TransEducaMundi

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Strict