Projectes

 

Actualment, l'organització sense ànim de lucre TransEducaMundi. Assessorament i disseny tecnopedagògics té en marxa diferents projectes d'interès:

 

•  Formació en i amb TICC (presencial, semipresencial o virtual), assessorament tecnopedagògic, disseny i allotjament de cursos i projectes sol·licitats per diferents entitats:

Oferim els nostres serveis a associacions i organitzacions sense ànim de lucre, institucions públiques, escoles i instituts, universitats, sindicats, acadèmies, empreses, professionals, etc.

 

•  La Xarxa d'Educació en Comunicació:

Les persones fundadores de l'associació TransEducaMundi formen part de diferents comissions (principalment la Gestora i la Permanent) d'aquesta plataforma cívica.

La Comissió Gestora de La Xarxa d'Educació en Comunicació organitza i planifica els esdeveniments i la feina que cal dur a terme per tal que la missió d'alfabetització mediàtica de La Xarxa avanci. La Comissió Permanent fa efectives les decisions preses per la Comissió Gestora i també coordina els grups de treball.

 

•  FEMTICC. Dones actives i TICC:

Arran de la tasca que duu a terme l'equip de TransEducaMundi, el mes de maig de 2008 va sorgir la idea de la creació d'una associació amb l'objectiu d'aconseguir que les dones i les entitats i institucions que les representen no quedin excloses del món de les tecnologies de la informació, la comunicació i el coneixement. És per això que el mes de setembre del mateix any es va tramitar la demanda de legalització d'aquesta organització sense ànim de lucre.

 

•  Escoles d'Estiu, Jornades i Seminaris sobre l'Educació en Comunicació d'AulaMèdia:

Col·laborem constantment amb aquesta entitat -que té la ferma voluntat de formar i educar en comunicació - oferint ponències, xerrades, cursos, etc.

 

•  EduMediaBase:

Aquest és un projecte en desenvolupament que vol oferir a les persones professionals de l'educació (mestres, docents, educadors/es, etc.) una mediabase que completi les que existeixen actualment i que permeti la gestió lliure de documents multimèdia per part d'aquests/es professionals. El que es pretén és unir la comunitat educativa (sobretot de l'àmbit lingüístic català) en una mediabase lliure i autogestionada on es puguin publicar documents multimèdia d'interès educatiu i social, etiquetar-los, votar-los, modificar-los, compartir-los, intercanviar-los, etc., sempre en funció del que les persones usuàries del servei desitgin fer i vulguin permetre a la resta de la comunitat.

 

•  CampusMèdiaMòbil:

Aquest és un projecte en desenvolupament que neix del CampusMèdia de l'associació AulaMèdia. Es tracta d'una experiència de producció col·lectiva d'audiovisuals per al jovent feta amb càmeres de telèfons mòbils.

 

TransEducaMundi

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Strict